FIFAM.info - Polska Scena FIFA Manager
Strona główna Rejestracja Zaloguj
Dzisiaj jest: 29 Kwi 2017, 02:39
Strefa czasowa UTC + 1 godzina
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Podgląd wydruku Poprzedni temat | Następny temat 
Autor
Wiadomość
 Temat postu: Fifa manager 16 :)
Post: 17 Sie 2015, 22:43 
10%
Data rejestracji na forum:
24 Wrz 2012, 19:15
Posty: 9
Twój klub w FIFA Manager: Vitesse Arnhem
Nie wiem gdzie mógłbym taki temat założyć, ale klepnę tutaj, admin przeniesie :P

Na tej stronie: http://fm.fm-zocker.de/website/de/

Niemcy stworzyli moda czy coś pod ten styl który umożliwia grę ,jeżeli ktoś posiada FM13 lub FM14, w obecnym roku. Krótko mówiąc przesunęli datę gry na 2015 rok i zaktualizowali część składów w Europie.
Dla mnie bomba i może ktoś się jeszcze zainteresuje :)

Pozdrawiam.
VITESSE ARNHEM
VITESSEARNHEM

Skocz do góry
 Wyświetl profil Offline 
 Temat postu: Re: Fifa manager 16 :)
Post: 18 Lis 2015, 13:43 
Awatar użytkownika
10%
Data rejestracji na forum:
19 Sie 2011, 15:18
Posty: 2
hej, fajna sprawa, popmogl bys mi z instalacją Tych dodatków? dodało mi np ligi w niemczech ale nie mam zaktualizowanych składow i nie ma zdjęc zawodników :(

Skocz do góry
 Wyświetl profil Offline 
 Temat postu: Re: Fifa manager 16 :)
Post: 24 Lis 2015, 13:18 
10%
Data rejestracji na forum:
24 Wrz 2012, 19:15
Posty: 9
Twój klub w FIFA Manager: Vitesse Arnhem
Sama instalacja tego moda stąd http://fm.fm-zocker.de/website/de/main/ ... ads117=385 przesunie tylko datę rozpoczęcia i nic więcej. Trzeba mieć FM13, na 14 są jakieś crashe i nie da się grać.

Aby zaktualizować jakaś bazę należy ją pobrać z Downloadu. W instalatorze wskazać ścieżkę gdzie jest zainstalowana gra (np. C:\Origin\Fifamanager13)

Po instalacji składy z danego kraju będą zaktualizowane. Aby w grze były np. zdjęcia trzeba przekopiować z Moich dokumentów zawartość folderu Fusball Manager 13 do folderu FIFA Manager 13.

Mankament jest taki, że aby zagrać na "poważniej" bez większej dodatkowej roboty trzeba jeszcze poczekać trochę na wydanie dodatkowych baz. Inaczej trzeba ręcznie kasować dublowanych zawodników ktorych może być nawet ponad 1000 :)
VITESSE ARNHEM
VITESSEARNHEM

Skocz do góry
 Wyświetl profil Offline 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Strefa czasowa UTC + 1 godzina
Kto jest online

 Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum
Skocz do:  
cron
Wszelkie prawa zastrzeżone © fifam.info (2008-2013) Powered by © phpBB Group