FIFAM.info - Polska Scena FIFA Manager
Strona główna Rejestracja Zaloguj
Dzisiaj jest: 18 Lis 2017, 12:57
Strefa czasowa UTC + 1 godzina
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Podgląd wydruku Poprzedni temat | Następny temat 
Autor
Wiadomość
 Temat postu: Wyrzuca do pulpitu
Post: 03 Maj 2017, 16:49 
Awatar użytkownika
10%
Data rejestracji na forum:
29 Gru 2011, 16:00
Posty: 2
Witam
Ostatnio robiłem reinstall systemu i przeinstalowałem grę. I kiedyś miałem problem że co jakiś czas wyrzucało mnie do pulpitu a problem rozwiązałem za pomocą aplikacji gdzie zmieniłem parametry pliku .exe i nie jestem w stanie sobie tego przypomnieć co to była za aplikacja i co się zmieniało. Przeszukałem prawie cały net i nie mogę tego odnaleźć.

Skocz do góry
 Wyświetl profil Offline 
 Temat postu: Re: Wyrzuca do pulpitu
Post: 04 Maj 2017, 10:52 
Awatar użytkownika
Przyjaciel Forum
Data rejestracji na forum:
01 Lut 2010, 15:09
Posty: 179
Wiek: 23
Lokalizacja: Łódź
Powiedz, w jakim momencie wywala do pulpitu i jak często.
Czy masz zainstalowane wszystkie oficjalne update'y?
Jakie masz dodatki do gry?
Obrazek

Skocz do góry
 Wyświetl profil Offline 
 Temat postu: Re: Wyrzuca do pulpitu
Post: 04 Maj 2017, 20:40 
Awatar użytkownika
10%
Data rejestracji na forum:
29 Gru 2011, 16:00
Posty: 2
Najnowsze updaty i brak dodatków. Ja już kiedyś to przerabiałem i ściągałem taką specjalną apkę że się otwierało parametry pliku .exe. Jak dobrze pamiętam to problem tkwił w w 64 bitowym systemem i pamięcią ram. Na jakieś stronie był opis i nie mogę tego znaleźć. Mam Win 8.1 64 bit. Wywala bardzo często przed meczem.

Skocz do góry
 Wyświetl profil Offline 
 Temat postu: Re: Wyrzuca do pulpitu
Post: 04 Maj 2017, 20:49 
Awatar użytkownika
Przyjaciel Forum
Data rejestracji na forum:
01 Lut 2010, 15:09
Posty: 179
Wiek: 23
Lokalizacja: Łódź
To ciekawe, bo też mam winde 8.1 i 64 bit, a grywam w jeszcze starszą FIFAM11. Crashe się zdarzają, ale dość rzadko w sumie. Kiedyś bywały problemy, że wywalało na konkretnej dacie, to pomagało przesymulowanie do dnia po niej lub wgranie wcześniejszego save'a.
Skoro przed meczem to trochę dziwne. Mecze w Trybie 3D puszczasz?

Możesz spróbować odpalenia FIFAM jako administrator, takie sztuczki też czasami magicznie działały :cwaniak:
Obrazek

Skocz do góry
 Wyświetl profil Offline 
 Temat postu: Re: Wyrzuca do pulpitu
Post: 19 Maj 2017, 17:36 
Awatar użytkownika
10%
Data rejestracji na forum:
05 Lut 2011, 10:53
Posty: 28
Twój klub w FIFA Manager: Manchester United
mnie też czasem wywala na xp home na viście też się zdażało czasem zapis usuwa ale to już bardzo rzadki przypadek

Skocz do góry
 Wyświetl profil Offline 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Strefa czasowa UTC + 1 godzina
Kto jest online

 Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum
Skocz do:  
cron
Wszelkie prawa zastrzeżone © fifam.info (2008-2013) Powered by © phpBB Group